keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Take time to notice the unexpected


Sain Irlantilaiselta pari vuotta sitten lahjaksi tuollaisen iiiiiihanan mukin. Siihen mahtuu koko Moccamasterilinen kahvia kerralla, jos oikein huono aamu on. Kaikki maistuu siitä paremmalta kuin mistään muusta mukista (tähän ei lasketa edes mennyttä possumukiani. Itkin, kun se putosi laattalattialle ja meni tuhannen sirpaleeksi).

Koska Peräkylällä on miljoona kuumaa rautaa hyppsissä koko ajan, häselsin tapani mukaan vauhdilla astioita tiskikoneesta kaappiin, ja niin siinä kävi, että turkoosi lintumuki kepeästi lennähti työtasolle. Henki salpaantui. Kirota ei voinut, kun pelästyneet pentuset olivat vieressä. Säikähdyksellä kuitenkin tällä kertaa selvittiin, sillä vain kahva hajosi.

Irlantilainen kuitenkin vaistosi suuren surun ainekset olevan käsillä, ja toimi niin kuin miehen pitää toimia:

YLLÄTYSMUKI! Ja vielä jouluteemainen. Vielä viime vuonna olisi savu noussut täysin kyrsiintyneestä päästäni, että JOULUmukin meni ostamaan. Tänä vuonna, kun kaikki asiat ovat toisin, hän sai palkaksi miiiiiljoona kuumaa suudelmaa, sillä ensimmäistä kertaa äidin kuoleman jälkeen (15 vuotta!!!!), minulla on jouluolo! GREAT!


Itse ostin Country Homesin joululehden, ja voi että, pikkuinen tuokio nautintoa oli valmis.



Ja tein niin kuin teekupin lappusessa kehoitettiin; take time to notice the unexpected:

HÄN pysyi koko päivän OIKEALLA puolella aitaa!!!! How unexpected!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti