maanantai 23. marraskuuta 2015

Perkylällä biletettiin

...nimittäinkin etuajassa 3-v synttäreitä. Tällä kertaa kestittiin perhe ja Terhi-kummi. Päivänsankarin toiveena oli "VAALEAN pinkkejä cup caket", ja niitähän sitten väsättiin sormet kuorrutuksesta tahmeina. Mutta mopo "vähä" lähti keulimaan, ja muutama muukin juttu tuli väsättyä ilman, että tajusi, että näitähän jää nyt sitten ihan järjettömästi yli, kun ei kerta kaikkiaan määräänsä enempää pysty syömään.


Kauhea inspis tuli leipoa kakku. Jonnekin hukkasin lehden, jossa oli raikkaan oloinen marmoijuustokakun ohje, ja ankaran kiroilun ja kiihkeän googletuksen seurauksena löytyi melkein vastaava respti. Melkein - eli ei yhtään sinne päinkään. Ihan liian makea ja raskas oli kyllä jenkkiversio kakusta, eikä marmorointikaan onnistunut yhtä kauniisti kuin vanhalla ohjeella, joten epäonnistunut yritys peitettiin VAALEAN pinkillä cupcake -kuorrutteella. Sitäkin nääs tuli "vähän" liikaa tehtyä.


Pöllöt onnistuivat just eikä melkein ja juhuuu -niitä ei ole yhtään jäljellä!


Aikuisille jotain muutakin suolaista kuin sipsejä -lohivoileipäkakku, ja tässä oli sitten maut kohdallaan. Juuri sopivasti sitruuna happokuutta tuomaan, ei liian ylenpalttisesti kalaa, täydellisen kostunut pohja...


Nyt pitäisi vielä jaksaa järkätä kaverisynttärit... JA pitää mielessä, että ei ne ipanat syö tuonkaan vertaa kuin aikuiset. Ihan piis vaan sen jauhopeukalon kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti