sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Peräkylän lapset

Peräkylän suurin onnellisuutta, ärtymystä, iloia, kiukkua, rakkautta ja raivoa herättävä asia on lapset. Kolme täydellistä lasta! Kiitollinen olen joka päivä elämälle, universumille, jumalille -kaikelle. 


Kesäkuussa bileteltiin 7-v- synttäreitä. Peräkylän päivänpaiste ja piristys on Rimpula Rakkaus. Vielä raskausaikana mietin, että ei minusta ole äidiksi. Maailman suurin vahinko koko vauva,  ja onnea vaan sille, kun saa tällaisen äidin!! Niin se luonto hoitaa hommat... "Miten voi toista ihmistä rakastaa niin paljon?" oli ensimmäisen vauvan tuoma ahaa-elämys. Ja se toistui toisen kohdalla, ja kolmannenkin kerran aivan yhtä suurena.


Peräkylän tuleva sydänten särkijä on Bobe.... Tällä hetkellä unelma-ammatti on poliisi. Legoja voisi rakentaa vaikka vuorokauden ympäri, varsinkin, jos ne ovat "sota-Legoja". Boben bravuuri tällä hetkellä on Antti Tuiskun "Keinutaan" --> kevyt  korvamato, kun biisi lähtee 42.kerran soimaan...


Kielinero on Peräkylän Bobe, samoin hallussa on crossfit ja breakdance. Suvereenisti vaan muutaman kerran osallistumisen ja enemmän katselun pohjalta. Minkä sille voi, jos vaan on hyvä!


Peräkylän Hemuli elää vaikeita aikoja. Päällä on uhmaikä. Pitäisi oppi sanomaan R, ja puhumaan englantia. 3-v. synttäritkin lähestyvät, ja joskus pitäisi pukea muutakin kuin pinkkiä päälle. Tärekeintä elämässä on pehmolelu Pupu.


Huumorintajua löytyy Peräkylän Hemulilta vaikka kuinka ja paljon, paitsi jos muistuu uhmaikä mieleen. Silloin sitä ei ole. Ollenkaan. Missään asiassa.

Omat lapset -ne vaan on niin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti