torstai 22. lokakuuta 2015

Peräkylällä lomaillaan

Syysloma on saatu Peräkylän lapsillekin vauhdilla alkuun, ja näin ollen myös minä olen saanut höllentää otetta lapion varresta ja lehmän sarvesta. Vaikkakin loma tänä vuonna on vain keskiviikosta sunnuntaihin, niin kuitenkin! Eläimet tietysti hoidetaan, mutta sitten tehdäänkin kaikkea normista poikkeavaa, tai hyvin normia, mutta kaikki vaan yhdessä. Loma <3

We have an autumn break! Kids are happy to be at home, and my days are quite different from the normal farm work days. They are great fun to be with these days!






"Pikkasen" riittänyt istutettavaa, mutta ai että on ollut hienoa suunnitella puutarhaa, ja omenatarhaa! Lapset ovat matkanneet kottikärryissä, ja minä olen ottanut sen hyvän treenin kannalta. Suht tiukka kuitenkin tuo nousu talolle kottikärryjä ja 62 kiloa lasta kyydissä työntäen, joten kesäpakarat 2016 ovat jo hyvällä mallillaan! JESS! Niistä kuvaa sittn kesällä 2016. Jos silloinkaan.

My excess plant shopping has created "some" amount of work... But it is so SO much fun to plan the garden and the orchard. Kids are travelling on the wheelbarrow, and I'm getting a fantastic ass workout while pushing them up the steep hill leading to the house. 



Vaatepuoleen ei olla ehditty ihan täpöllä panostaa. Se ei muutenkaan ole Peräkyläläisten vahvimpia puolia kotioloissa. Sisältää siis myös aikuiset... Irlantilainenkin on kivasti käännytetty pitkät kalsarit ja villasukat -linjalle ensimmäisen talven"NO WAY, I'm weaing that shit!!!" jälkeen. Nyt ei kalsareita meinaa pois saada millään.

We do NOT have time to concentrate on the fashion. This includes adults as well when we are home... sad but oh so true!





Eilen mereltä alkoi nousta mustia pilviä. Tänään sitten nähtiinkin, mitä ne mukanaan toivat. Ensimmäista kertaa tässä kuussa tuntui, että lokakuutahan elellään, kun crossfit-salilata lähdin ja tuuli meinasi tuivertaa ponnarin pois päästä. Suihkunkin melkein olisi voinut jättää välistä, sen verran tarmokkaasti sade huuhteli naista. Muuten kesäihminen onkin kivasti voinut itselleen valehdella, että talvi ei ole vielä lähelläkään...

Today has been the first autumn day; until now I've able to lie to myself, that it is not heading towards the cold months. Dark clouds rose from the sea, and they brought a proper autumn storm with them. Can not complain though. The autumn has been great!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti